luni, 9 iunie 2014

Program de Bun-Venit C8 2014

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris.Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1. Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul The ONE Volume Blast Black, pentru 5 lei.*De exemplu: te-ai înscris în campania 7 - adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 8.


Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog).În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2.Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat crema de zi şi crema de noapte pentru ten normal/mixt Optimals Oxygen Boost, ambele pentru 7 lei.**De exemplu: te-ai înscris în campania 7 - adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 9.

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog).La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugila comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de parfum Giordani White Gold, pentru 10 lei.***De exemplu: te-ai înscris în campania 7 - adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 10.

Înscrie-te acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Blog Design by Ammupappa